Personpolitik

Når du besøger Silkeogbomuldbyz.dk kan du opleve, at du skal aflevere oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnumre, i forbindelse med tilmelding til en eller flere servicer, samt bestilling af varer. Disse oplysninger vil vi aldrig sælge eller på anden måde videregive uden din udtrykkelige tilladelse.

Dine oplysninger er sikre hos os. Hvor ikke andet er angivet, sendes disse oplysninger ikke krypteret. Alle data er dog beskyttet bag en firewall.
Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder. Silkeogbomuldbyz.dk har IKKE adgang til dine kortoplysninger.
Det kan hænde, at vi registrerer din adfærd på Silkeogbomuldbyz’s sider for, at sikre dig den bedst mulige oplevelse på Silkeogbomuldbyz.dk.

Hvis du måtte have spørgsmål, skriv venligst til info@silkeogbomuldbyz.dk
Logstatistik bruges påSilkeogbomuldbyz.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
På Silkeogbomuldbyz.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.