100% Håndfarvet

100% Håndvævet

100% Håndlavet

100% Bæredygtig

100% Naturprodukt

I Silke og Bomuld by Z online butik fokuserer vi på usbekiske ikat produkter af højeste kvalitet, som ikat chapans, ikat pudebetræk og ikat clutch-tasker. Vi sætter høj pris på holdbarhed og harmløshed af vores produkter for natur og sundhed. Alle produkter i butikken er miljøvenlige og derfor får du ingen skadelige kemikalier med. Dermed, garanterer vi konkurrencedygtige priser.

Silke og Bomuld by Z respekterer håndværk og dermed slowfashion. Alle vores produkter er håndlavede fra bunden af og produceres i limited edition. For eksempel, ved at købe et chapan i vores butik, skal du vide at der  ikke findes et “andet”, eller nummer 2 af det samme produkt, som gøre det unikt og eksklusiv. Ved ønsker af en bestemt størrelse, kontakt os og vi finder en løsning.

Hvert stof til at skabe et bestemt produkt er omhyggeligt håndplukket og derefter designet og syet af Zulfizar med stor kærlighed.

Vedligehold:

Da der er bruges kun naturfibre og naturfarver ved vævning af ikat, krympning og lidt farve falme kan forekomme efter vask, derfor anbefaler vi renseri!

Rens: Find et kompetent renseri, der ikke benytter skrappe kemikalier til at tage sig af dit Ikat produkt.

Pletter: Er uheldet ude, og du kommer til at spilde på stoffet, så dup straks pletten med en absorberende klud. Gnid ikke på pletten, da dette kan skade stoffet yderligere.

Vask: Når du selv vasker dit Ikat produkt, så sørg for at vaske det enkeltvis i koldt vand ved 20C med et mildt vaskemiddel uden klor, gerne silkeshampoo. Ikat tåler ikke tørretumbler.